fbpx

Website laten maken?

Professioneel en betaalbaar.

Bij PIXEL360 kunnen we dat. Met unieke wordpress designs ontwikkelen we jouw droom website.

Waarom een (nieuwe) website laten maken?

Surfen op internet, wie doet dat tegenwoordig nou niet. We internetten 24/7 via onze laptops & smartphones. En geef toe, het is moeilijk om jezelf in te houden om niet even snel iets te Googlen als je op zoek bent naar een antwoord, dienst of product.

Terecht wordt er vaak geclaimd dat een website het online visitekaartje is van jouw bedrijf. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact, die potentiële klanten in staat stelt zich een beeld over jouw bedrijf te vormen.

En vergeet je huidige klanten niet! Die komen wellicht steeds vaker op jouw website. Waarschijnlijk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, diensten en acties.

Website laten maken

Voorbeelden

Tevreden klanten? We stellen je graag aan ze voor!

Bekijk onze laatste creaties hier.

Website management

Top service na oplevering.

Er is niets vervelender dan wanneer je een wijziging aan je website wilt laten doorvoeren je hier direct een rekening voor krijgt of nog erger: je webbouwer is niet bereikbaar.

Wij doen dit anders! 
Alle websites die wij bouwen komen inclusief een aantal content updates per jaar. Voor het maken van wijzigingen aan je website zoals bijvoorbeeld het wijzigen van een foto of een nieuwe pagina toevoegen kun je bij ons kosteloos terecht.

We WordPressWordpress website

Al jaren werken we aan WordPress websites, webshops, blogs en vele andere toffe projecten die WordPress als basis hebben. We weten dus waar we mee bezig zijn.

Maar, voor jou als toekomstige website-eigenaar is WordPress ook heel fijn. WordPress is razend populair vanwege haar eenvoud.

StartupBasic demo design

We bieden diverse soorten websites aan. De goedkoopste en eenvoudigste variant is de One-Pager in het Startup pakket, ook wel een landingspagina genoemd.

De naam zegt het al, deze website bestaat uit slechts één pagina. Hoewel de website maar uit één pagina bestaat, mag deze echter wel als een volwaardige website worden beschouwd. Je kunt er net zoveel informatie op kwijt als je op een basis-website kwijt kunt.

ProPro demo design

De meest gekozen variant van alle websites die wij aanbieden is de basis website. Met een basis website ontvang je een professionele website die bestaat uit (maximaal) 7 pagina’s.

De basis website is voor jou geschikt wanneer je meerdere diensten of producten aan wilt bieden of wanneer je een overzichtelijkere website wilt hebben waarbij je content over meerdere pagina’s wilt verdelen.

PremiumPremium demo website

 

Heb je behoefte aan een écht uniek design of biedt je veel diensten en mogelijkheden aan? Dan heb je vrijwel zeker een Premium  website nodig.

Bij een Premium design sommen we je doelen op en stellen we een aantal passende oplossingen aan je voor. Ook het maatwerk in het Premium pakket is bij PIXEL360 zeer betaalbaar.

Functionaliteiten

Onze websites bieden alle functionaliteiten en mogelijkheden die je van een moderne website mag verwachten.

Website vindbaar

Vindbaar

We zorgen dat je website technisch goed in elkaar zit en daardoor goed vindbaar is.

SSL verbinding

SSL

Of je de website nou bij ons of bij een andere partij host, we koppelen er altijd een SSL certificaat aan.

Up-to-date

Up-to-date

We updaten je site automatisch, zodat je altijd beschermd blijft tegen kwaadwillenden.

Website SEO

SEO

Van afbeeldingen tot teksten, wij optimaliseren iedere website - helemaal gratis!

Website modules

SSL

Wij (of jij zelf) breiden je website eenvoudig uit met een van de duizenden extra modules.

Website back-up

Back-up

Mocht er ondanks onze voorzorgmaatregelen er zich een calamiteit voordoen dan kunnen wij je website weer razendsnel herstellen met een backup.

Ontdek onze diensten. Met deze pakketten hebben we al tientallen ondernemers geholpen.

Startup

9,95 / maand
 • 1 pagina
 • Prachtig design
 • Snel online
 • Social Media koppeling
 • E-mail + hosting
 • SSL certificaat

Pro

14,95 / maand
 • 7 pagina's
 • Prachtig design
 • Snel online
 • Social Media koppeling
 • E-mail + hosting
 • SSL certificaat

Het ontwikkelen van een website (en je online identiteit) begint met het aanschaffen van een domeinnaam. Het vinden van een geschikte domeinnaam kan lastig zijn. Heb je daar hulp bij nodig? Vraag gerust raak, want wij helpen je vanuit onze ervaring en expertise graag verder.

De websites die door PIXEL360 worden gebouwd blijven eigendom van PIXEL360. De reden de websites van PIXEL360 veel door ons ontwikkelde software gebruiken die ons helpt bij het snel en effectief ontwikkelen, onderhouden en updaten van je website.

Je zou dit kunnen vergelijken met het leasen van een auto. Voor een maandelijks vast bedrag rijd je in goede auto waarbij de leasemaatschappij al het onderhoud voor je uit handen neemt. Je rijdt zorgeloos zonder eigenaar van je auto te zijn.

Passende content (tekst en beeldmateriaal) verzamelen is een vak apart. Zeker wanneer het content voor je website betreft.

De teksten op je website moeten kort en krachtig zijn en ze moeten ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zodat je website voor de juiste termen vindbaar word. Daarnaast wil je ongetwijfeld beeldmateriaal op je website plaatsen om die teksten visueel te onderstrepen, maar die afbeeldingen mogen de aandacht weer niet ‘afpakken’ van de teksten…

Wij nemen het schrijven van teksten en het verzamelen van beeldmateriaal zelfs graag op ons. Want we vinden het belangrijk, dat ons mooie design word gecomplimenteerd door fijne teksten en mooie foto’s. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Na ons telefonisch contact en nadat wij de benodigde input van jou hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Je website zal na vier uiterlijk zeven werkdagen worden opgeleverd.

De kosten voor webdesign en hosting zijn door nieuwe technieken al jaren dalende. De meeste aanbieders van websites werken met nog met oudere achterhaalde technieken of laten hun klanten niet mee profiteren van de nieuwe mogelijkheden.

Wij doen dit anders en bouwen websites op een moderne manier met de allernieuwste technieken, dit zie je terug in de prijs en in de service.

Heb je nog twijfels? Neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen laten zien dat kwaliteit en service niet meer duur hoeven te zijn.

De websites die door PIXEL360 worden gebouwd blijven eigendom van PIXEL360. De reden de websites van PIXEL360 veel door ons ontwikkelde software gebruiken die ons helpt bij het snel en effectief ontwikkelen, onderhouden en updaten van je website.

De abonnementskosten zijn de enige kosten die wij in rekening brengen. Hierbij zit alles inbegrepen: ontwikkeling website, onderhoud website, e-mail, domeinnaam, hosting en SSL certificaat.

Allereerst; onze websites zijn onderhoudsvrij. Je hoeft geen updates uit te voeren of je zorgen te maken over back-ups. Dat verzorgen wij voor je, omdat je support afneemt.

In 4 stappen binnen 1 week online.

Nadat je een pakket hebt ingediend belt één van onze Pixies je voor een oriënterend gesprek.

Aan de hand van die informatie sturen we je een offerte toe.

Ga je akkoord met onze offerte? Dan gaan we dezelfde dag nog voor je aan de slag!

Op basis van je wensen wordt de website door onze Pixies ontwikkeld.

Het eindresultaat is een supersnelle, zoekmachine- en  gebruiksvriendelijke website waar jouw doel(groep) centraal staat.

Je nieuwe website is meer dan alleen een online visitekaartje.

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar je bevindingen, dus die gaan we bij je peilen.

Aan de hand van je feedback trekken we het geheel strak en zetten we de puntjes op de ‘i’, zodat jij helemaal tevreden bent vóór we je nieuwe website lanceren.

Je bent helemaal tevreden met het resultaat en niets staat de lancering van je site meer in de weg. Dus, tijd om de website te lanceren!

Laat je website voor je werken.

Vertel ons over je onderneming, wat het doel is van je website en hoe jou perfecte design wensen.

Zo weten we precies hoe jou website eruit moet komen te zien.

Website laten maken
Website laten maken
Website voor zzp
Webdesign